Til Framnes 2017

mikael jarelstrand

 

Evangelistens Bibelkonferanse 2017

Bibelkonferansen 2017 er fra 4.-9.juli på Framnes Kristne Videregåande skule ved Norheimsund i Hardanger. Evangelistens utgivere er talere og ledere. Dette året blir Mikael Järlestrand (bilde) med og deltar med sangen. Han er bosatt i Malmø i Sverige og er både en dyktig sanger og tekstforfatter. I Malmø er han også Pastor og musikkleder i en pinseforsamling.  Järlestrand er en profilert evangelist.

Les mer …

Gi en gave

Gi din gave her!
Gave konto nr.
3000 13 20064

Tiberias

Jesus ved kullildenTemplets fall

Etter at Jerusalem og templet ble ødelagt, ble Tiberias det jødiske religiøse sentrum. Her startet arbeidet med å skrive ned den jødiske tradisjon som frem til da hadde blitt muntlig overlevert. Hebraisk er et alfabet som hovedsakelig har symboltegn for konsonanter. Det var i Tiberias at systemet for antydning av vokalet ble utarbeidet. Det var rabbinerne som gjorde dette arbeidet. Deres livsgjerning og deres graver er årsaken til at Tiberias er regnet blant Israels hellige byer for jødene. De andre er Jerusalem, Hebron og Safed.

I dag

Tiberias har mye av det samme preget i dag. Byen tiltrekker seg reisende og turister. Besøkende opplever en livlig by som har mange tilbud på attraksjoner og aktiviteter i alle aldrer. På den andre siden av strandpromenaden er Tiberias berømte fiskemarkedet. Fiskeindustrien er høyt utviklet og dusinvis av fiskebåter drar ut på innsjøen hver morgen, tilbake full av fersk fisk for salg på det lokale markedet. Byen har 30 hoteller inkludert luksuriøse hoteller, bed and breakfast og vandrerhjem. De fleste hotellene ligger på stranden, og tilbyr ferierende en virkelig godbit. Vidstrakte plener, et badeland for hele familien, restauranter og kaffer, og ekstreme vannsport er bare et utvalg av gjeste tilbud. Byen har rundt 40 000 innbyggere og den ligger ca 200 meter under havet.

Jesus

Etter oppstandelsen møtte Jesus disiplene ved Tiberias. «Da de var steget på land, så de en kullild der, som det lå fisk på, og brød. Jesus sier til dem: Kom hit med noe av fisken dere nå fikk!» Joh 21,9-10. Disiplene hadde fisken hele natten og var trøtte både etter nattens og påskens hendelser. Da var Jesus der med frokost. Ferskt brød og nystekt fisk! Ingen bebreidelser over skuffelser og nederlag, men et godt måltid mat. I dag står Jesus hos deg med sine gode gaver. Begynn dagen hos Jesus,- og dagen blir god!

Kalender

Møter på Valderøy bedehus 22.-26.febr

Møtene begynner kl 19.30. Søndag 26.febr kl 17.00. Tale ved Kurt Urhaug.

Tema: Spør dyra og dei skal læra deg! Job 12,7.

Boksalg. Alle er hjertelig velkommen!

 

 

Bibelhelg på Gavelstad

Bladet Evangelisten arrangerer Bibelhelg 12.-14.mai 2017 på Gavelstad Gjestegård.

Gavelstad Gjestegård ligger i fredelige omgivelser - høyt og fritt- samtidig som det har en sentral beliggendehet i hjertet av Vestfold. Nærere bestemt er dette på Svartstad i Lardal Kommune.

Bibelhelgen blir i evangeliet og profetiens lys. Vi ønsker at dette skal være en weekend til frigjøring og oppbyggelse. Edvard Foss og Kurt Urhaug blir med. Håkon C. Hartvedt deltar med sang.

Påmelding til Evangelisten!

 

  

  

Rik Inspirasjonshelg 17.-19.febr 2017

 inspirasjonshelga 2017
 

Takknemlig helg på Holmavatn. På bilde ser vi Leif, Arne, Håkon og Tua.

17.-19.februar arrangerte Bladet Evangelisten Inspirasjonshelg på Holmvatn. Det var femte gangen dette ble arrangert. Arne Gundersen, Leif Solheim, Sverre Leiv Lien, Håkon C. Hartvedt og Kurt Urhaug var talere og ledere. Anna Gard Aarsland og Olene Ydstebø var med og sang. Liv Urhaug hadde ansvar for opplegg for barna. Helgen samlet deltakere i alle aldrer.

Det var inspirerende at så mange ville være med på denne helgen. Holmavatn hadde sprengt kapasitet, og mange av deltakerne hadde ordnet seg med privat innkvartering. Vi var 100 deltakere og mange fra distriktet og var med på samlingene.

Tema for helgen var: «Ved ditt kors» Gjennom forkynnelse og sang ble deltakerne tatt med til Golgata høyden og Jesu kors. Det står sentralt i Bibelen og Guds frelse. Golgata er stedet til å se seg frelst og fri. Det er vekstgrunnlaget kristenlivet og utgangspunktet for misjon.

Les mer …

Misjonstjenesten

 

logo misjonstjeneste mini


Skjema
Kopirett © 2017 Evangelisten. Alle rettigheter reservert.