NY BOK. Endetiden - en enkel oversikt. av Andreas Årikstad. Hermon Forlag. "Det går tiår mellom hver gang vi har en norsk forfatter som så velfundert, lettlest og kjernesunt forteller – og forklarer – Bibelens endetidstegn og Guds Ords ufravikelige sannheter om Jesus gjenkomst og de siste tider."

 

 

 

 

Boken har fått god omtale: Gunnstein Nes, lærar på Bildøy Bibelskole og formann i Ordet og Israel skriver:

"Endetiden – en enkel oversikt er ein fulltreffar for den som lengtar etter meir lys over Bibelens tale om endetida og Jesu gjenkomst. Forfattaren skriv på ein slik måte at eg trur også mange med eit anna syn vil oppleva det opplysande og godt å lesa. Temaet blir ikkje lausrive frå andre bibelske hovudtema som forsoning og misjonsteneste. Ikkje så ofte vi opplever at ein norsk luthersk teolog arbeider så grundig med dette temaet – og gir ut bok! En «enkel oversikt» – ja! Men det meste er likevel med."

"Det går tiår mellom hver gang vi har en norsk forfatter som så velfundert, lettlest og kjernesunt forteller – og forklarer – Bibelens endetidstegn og Guds Ords ufravikelige sannheter om Jesus gjenkomst og de siste tider. Arven etter teologen og forfatteren Thoralf Gilbrant, som skrev mer enn ti bøker om temaet, er lysende klar – og språket moderne og lettforståelig! Anbefales!"

Svein E. Andersen, forfatter

Boken koster kr 249,-. + porto

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

tlf 380 26 357/ 913 34 079.